Tražilica

Izbornik

Arrital Cucine

Osnovan 1979 Arrital Cucine je ulaganjem u vlastite mogućnosti i kvalitetu te ponosno predstavljajći vlastiti brend na tržištima diljem Europe, Azije, Afrike i Američkog kontinenta izrastao u današnji brend.

Arrital Cucine član je DOIMO grupe od 1996 godine, u ponudi ima preko 20 modela kuhinja, minimalistički dizajn, veliki izbor modularnih jedinica te sofisticirane završne obrade. Tumačenje suvremenih ukusa i najnovijih trendova za uređenje. Više na www.arritalcucine.it

U prosincu 2012 godine Arrital je nagrađen s tri prestižne međunarodne nagrade.

Najnoviji model AK_04 je protagonist tih postignuća koja su dokaz visokog dizajna i funkcionalne vrijednosti projekta. Prvi od njih je Good Design Award 2012, nagradu koju dodjeljuje Chicago Athenaeum, Muzeja za arhitekturu i dizajn u suradnji s Europskom centru za arhitekturu, umjetnost, dizajn i urbanog Studije od 1950 godine za najinovativnije proizvode godine.

Drugi Good Design Award 2012 odobren je Arrital-u za novi identitet koji uključuje novu web stranicu, novi katalozi i ostali marketinški materijal prezentiran u posljednjih nekoliko godina.

Na kraju još jedna od najprestižnijih nagrada u svijetu namještaja, Interijer Innovation Awards 2013, u povodu Kuhinja IMM COLOGNE_Living iz Kölna (Njemačka) događaja dodijeljene su za model AK_04.

 

Certifikati kvalitete tvrtke su rezultat određenih ulaganja usmjerenih na proizvode koji su svaki dan sve više u skladu s propisanim standardima. To je politika tvrtke usmjerena na stalno poboljšanje njihove kvalitete.